Grupa V

Z życia grupy V "WĘDROWNICY" ...

Na pamiątkę dla rodziców

Na pamiątkę każdy może pobrać zdjęcie swojego dziecka ze słoniem :) Zdjęcia z wycieczki z okazji Dnia Dziecka.

ZAKOŃCZENIE ROKU SZKOLNEGO

25 czerwca o godz. 15.30 w naszej grupie pożegnaliśmy się z przedszkolem. Dzieci zaprezentowały swoje talenty aktorskie poprzez wcielanie się w różne postacie z bajek. Uroczystość rozpoczął tradycyjny taniec polonez.Po występach Pani Dyrektor rozdała dyplomy oraz podziękowania. Było wesoło ale też i troszkę smutno , gdyż już nie zobaczymy się po wakacjach z powrotem. Dalsza edukacja będzie odbywać się już w szkołach. Nowy etap w życiu dziecka. Życzę udanych wakacji oraz dalszych sukcesów i osiągnięć :)

Lody dla ochłody

Każdy lubi lody...nie zależnie od wieku, Pani Magda też się skusiła :-) odwiedziliśmy też plac zabaw oddalony nie podal przedszkola.

Wycieczka do Straży Pożarnej

Strażak- zawsze budzi duże zainteresowanie wśród dzieci. Bardzo często chłopcy w wieku przedszkolnym marzą aby w przyszłości być właśnie strażakiem. Dnia 19.06 mieliśmy wycieczkę do Straży Pożarnej i bardzo miły Pan Strażak Marcin w bardzo ciekawy sposób opowiedział od podstaw na czym polega praca strażaka. Jak bardzo jest ciężka i odpowiedzialna.

Wszyscy lubią czytać książki

7 czerwca z przyjemnością gościliśmy Panią Policjant, która bardzo chętnie przeczytała dzieciom bajkę. Również zrobiła pogadankę na temat bezpieczeństwa podczas zbliżających się wakacji. Mam nadzieję że dzieci dużo wyniosły z tego spotkania i będą pamiętały jak należy się zachowywać aby bezpiecznie wrócić z wakacji we wrześniu już do szkoły :)

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |   >>