Grupa II

Z życia grupy II "ŻUCZKI" ...

"Choinko piękna jak las, choinko witaj wśród nas...."

Choinka wspólnymi siłami ubrana, a radość dzieci bezcenna. Dziękujemy wszystkim rodzicom za bombki oraz za pachnący domek z piernika, który wraz z choinką wprowadził nas w świąteczny nastrój.

Dziękujemy Święty Mikołaju!

Wspaniale! Święty Mikołaj musiał odczytać nasz list, ponieważ dostaliśmy to o czym marzyliśmy (i nie tylko). Wałkujemy, odciskamy, formujemy, pomagamy sobie nawzajem, rozwijamy swoją małą motorykę oraz kreatywność, a przy tym ogromnie się cieszymy. Dziękujemy Święty Mikołaju!

List do Świętego Mikołaja

Żuczki wiedzą, że Mikołaj ma bardzo dużo pracy, postanowiły zatem mu trochę pomóc. Wspólnymi siłami napisały list do Świętego Mikołaja i pełne nadziei na spełnienie życzeń, wrzuciły go do skrzynki. Kto wie.... być może Święty odwiedzi nas w swoje imieniny?

Zabawy na śniegu

My się zimy nie boimy...

"Gość specjany"

27.11.2017 grupę " Żuczków " odwiedził nas gość specjalny - pani pielęgniarka Katarzyna Bitowska - mama Aleksandry.Pani Kasia w bardzo ciekawy sposób opowiedziała nam na czym polega praca pielęgniarki. W czasie spotkania dowiedzieliśmy się także w jaki sposób nalezy zapobiegać infekcjom, jak nalezy dbać o higienę i jak właściwie się odżywiać.Na zakończenie spotkania w ramach akcji  Cała Polska Czyta Dzieciom Pani pielęgniarka przyczytała wybraną przez dzieci bajkę.

| 1 | 2 | 3 |   >>