Co u nas słychać ...

"WAKACJE!!!"

Wszystkim dzieciom i ich Rodzicom życzymy wspaniałych, pogodnych i radosnych wakacji.

"DZIEŃ ŻÓŁTY- POWITANIE LATA"

Nasze przedszkolaki dnia 26 czerwca oficjalnie powitały lato, aktywnie uczestnicząc w przygotowanej imprezie. Motywem przewodnim ubioru tego dnia był kolor żółty, który to kojarzony jest z najsłoneczniejszą porą roku, czyli latem.

"ROZSTRZYGNIĘCIE KONKURSU EKOLOGICZNEGO"

W piątek (9 czerwca) w naszym przedszkolu odbyło się podsumowanie KONKURSU EKOLOGICZNEGO, tj. zbiórki makulatury oraz baterii.

"DZIEŃ DZIECKA W KOLORZE ZIELONYM..."

Jak powszechnie wiadomo, 1 czerwca ma miejsce bardzo ważne święto. Obchodzimy wtedy Dzień Dziecka.

"DZIEŃ RODZINY"

„Dzień Rodziny” to wspaniały czas zarówno dla rodziców jak i dzieci. To czas pełen wzruszeń, radości i uśmiechu, a przede wszystkim jest to czas, który mogą spędzić tylko ze sobą bez pośpiechu i z dala od codziennych zmartwień. Tak było również u nas 25 maja, kiedy to wszyscy razem spotkaliśmy się w naszym przedszkolnym ogrodzie.

"WARSZTATY EDUKACYJNE PT. 'ŚWIADOMY PRZEDSZKOLAK' "

Dnia 24 maja dzieci z grup: IV, V oraz VI uczestniczyły w warsztatach edukacyjnych pt. "Świadomy Przedszkolak". Zajęcia zostały przeprowadzone przez przedstawicieli Fundacji Inicjatyw na rzecz Osób Niepełnosprawnych "IMPULS".

WYCIECZKA DO "BAJKOWEJ WYSPY" W ZAWYKACH

Dnia 23 maja przedszkolaki ze wszystkich grup wiekowych uczestniczyły w wycieczce z okazji "Dnia Dziecka". Tym razem wybraliśmy się do "Bajkowej Wyspy".

PODSUMOWANIE AKCJI CHARYTATYWNEJ "KAŻDY ZNACZEK WSPIERA MISJE"

Drodzy Rodzice, Dzieci i Przyjaciele Przedszkola!

OTWARCIE "BIBLIOTEKI PRZEDSZKOLNEJ"

11 maja (czwartek) w naszym przedszkolu miało miejsce otwarcie nowej "BIBLIOTEKI PRZEDSZKOLNEJ".

WIOSNA PIOSENKĄ MALOWANA -podsumowanie konkursu

Dnia 28 kwietnia 2017 roku odbyła się w naszym przedszkolu V edycja wojewódzkiego konkursu piosenki "Wiosna piosenką malowana".

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |   >>

>> Archiwum