Grupa VI

Z życia grupy VI "KRASNALE" ...

" My lubimy witaminki"

Witaminowa "bomba" w postaci owocowej sałatki dzisiaj 15.10.18 przyniosła dla dzieci mama Amelki J. z okazji jej urodzin :) Bardzo fajny i smakowity pomysł, dziękujemy.

Urodziny Tymka :)

" Ola i liście.."

Zabawa i taniec na zajęciach z rytmiki przy piosence "Ola i liście" :) Jak widać podobało się dzieciom.

" GRZYBKI..."

Grzybki- jadalne i niejadalne, takie zadanie dzisiaj miały Krasnale do zrealizowania :) Bardzo podobała im się taka forma zabawy a zwłaszcza efekt końcowy.

Stacja "Czytankowo"

Kochamy czytać książki więc w związku z tym odwiedziliśmy dzisiaj naszą bibliotekę przedszkolną. Bardzo chętnie dzieci oglądały książki oraz wysłuchały uważnie bajki czytanej przez n- la pt. " Czerwony Kapturek". Na zakończenie wizyty była rozmowa na temat morału zawartym w książce i przyznam - dzieci wiedziały, że nie można rozmawiać z nieznajomymi :-)

| 1 | 2 |   >>

co_u_nas / 2018-2019